Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت: سبک زندگی حضرت فاطمه(س) و امام علی(ع) بهترین الگو برای پسران و دختران امروزی است.

‌بابا محمد ایزانلو در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، ‌در رابطه با چگونگی خواستگاری امام علی(ع) از حضرت فاطمه (س)، بیان کرد: بنا بر منابع، برخی از مهاجرین از امام علی(ع) پرسیدند چرا از فاطمه(س) خواستگاری نمی کند ایشان پاسخ دادند به خدا چیزی ندارم، سرانجام نزد رسول خدا رفتند و با شرم  درخواست خود را مطرح کردند، سپس پیامبر(ص) فرمودند آیا چیزی داری و امام در پاسخ گفتند جز زره چیزی ندارم ‌و پیامبر مهریه فاطمه(س) را همان زره که حدود ۵۰۰ درهم و معادل ۲۱ سکه طلا امروزی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پایین بودن سن حضرت زهرا(س) و امام علی(ع) هنگام ازدواج، اظهار کرد: به عقیده بیشتر کارشناسان سن ازدواج زمانی است که فرد به بلوغ جسمی و عقلی رسیده باشد و بتواند مسئولیت زندگی را به دوش بکشد و این امر ربطی به سن و سال ندارد و در افراد مختلف متفاوت است، امام علی(ع) و حضرت فاطمه(س) در آن سن به بلوغ کافی رسیده بودند و منابع تاریخی حاکی از زندگی خوب و سرشار از آرامش و احترام آنان است.

وی تصریح کرد: جهیزیه حضرت فاطمه(س) حاصل از فروش زره امام علی(ع) بود که جمعا شانزده و به قول برخی نوزده قلم جنس که شامل وسایل ضروری و اولیه یک زندگی ساده و کوچک می شد بیشتر نبود که در منابع مختلف به جزییات آن اشاره شده است.

ایزانلو همچنین اظهار کرد، رسول خدا پس از ازدواج دخترشان با حضرت علی(ع) برای آن ها این چنین دعا کردند که خداوندا این دوتن نزد من از همه محبوب ترند تو نیز ایشان را دوست بدار و نسل شان را با برکت و فرخنده فرما و از سوی خود محافظتی برایشان بگمار، من این دو و فرزندانشان را از شر شیطان در پناه تو قرار می دهم، بارالها پلیدی را از آنان بزدا و این عروسی و وصلت را برایشان فرخنده ساز.

وی ادامه داد: مهم ترین پیام ازدواج آن دو حضرت مهرورزی، سادگی و صمیمیت، هم کف و همسان بودن، تفاهم، قناعت، صداقت و ایجاد محیطی سالم و امن برای پرورش انسان های فاضل و وارسته است که پسران و دختران امروزی با الگوگیری از این زوج آسمانی ازدواج آسان و بدون تشریفات و زندگی آرام، صمیمی، با احترام و عاشقانه ای را تجربه خواهند کرد.

وی تاکید کرد: در جامعه امروزی تفاخر، تبرج و تجمل گرایی بسیار زیاد شده است که این ها ضامن خوشبختی جوانان نیست علاوه بر این ها گرانی و مشکلات اقتصادی هم مزید بر علت شده لذا عده ای نیز از این وضعیت سوء استفاده کرده و جوانان را ناامید می کنند و از ازدواج می ترسانند، در صورتی که اگر خیرین، دولتمردان و همه افراد جامعه بکوشند تسهیلات ازدواج را برای جوانان فراهم کنند همچنین در جامعه نیز فرهنگ ازدواج آسان و حذف تشریفات و تجملات رواج پیدا کند و جوانان نیز در راستای سلامت جسمی و اخلاقی خود و کسب مهارت‌های زندگی بکوشند؛ قطعا جامعه بهتر، سالم تر و به دور از آسیب یا حداقل با آسیب کمتری را خواهیم داشت.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۳۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج ازدواج شرعی احیای سیره و سنت پیامبر اسلام (ص) است

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، امام جمعه اهل سنت شهر اینچه برون، گفت: نکاح موجب تولد فرزند صالح و رشد و ترویج اسلام شده و انسان را از شر شیطان حفاظت می کند.
 
آخوند «مدد آقا هوشمند» در نماز جمعه این هفته مصلای شهر مرزی اینچه برون با اشاره به آیات قرآن کریم در خصوص نکاح و اهمیت و ضرورت آن در جامعه و همچنین مقام و منزلت زن مسلمان، اظهار کرد: در جوامعی که به نکاح و ازدواج شرعی اهمیت می دهند فحشا، فساد و بی بند و باری بسیار کاهش یافته و شریعت و دین مبین اسلام ترویج و گسترش خواهد یافت.
 
به گفته وی؛ پیامبر گرامی اسلام (ص) فرموده است: «نکاح سنت من است و هر کس از سنت من روی برگرداند از امت من نخواهد بود».
 
امام جمعه اهل سنت شهر اینچه برون با عرض تسلیت فرارسیدن شهادت امام جعفر صادق علیه السلام، تصریح کرد: امام جعفر صادق (ع) از خاندان پیامبر (ص) و عالم و فیلسوف زمانه بود، ابوحنیفه رحمة الله علیه پیشوای حنفی مذهبان شاگردش بود و از علم ایشان بهره مند شد.
 
وی افزود: اهل بیت پیامبر اسلام (ص) همانند کشتی نوح هستند، هرکس به اهل بیت علیهم السلام تمسک جوید در دنیا و آخرت در فلاح و رستگاری خواهد بود.
 
فضای مجازی ظرفیت بالایی برای تبلیغ دین دارد
امام جمعه اهل سنت قازان قایه مراوه تپه، گفت: فضای مجازی ظرفیت بالایی برای تبلیغ و ترویج مباحث دینی دارد.
 
آخوند «ناصر محمد قزل» در نماز جمعه این هفته مسجدالنبی قازان قایه مراوه تپه با تأکید بر فعالیت درست در فضای مجازی، اظهار کرد: جوانان از پتانسیل فضای مجازی همت خود را صرف انجام کارهای نیک به ویژه تبلیغ و اهمیت دادن به مسئله طلاب و حوزه های علمیه کنند.
 
به گفته وی؛ طلاب جوان از اساتید زحمتکش خود نهایت استفاده را ببرند، این یکی از مهمترین کارها است پس بیایید در فضای مجازی برنامه ها و مباحث دینی و مذهبی حوزه های علمیه و طلاب را تبلیغ و منتشر کنیم.
 
امام جمعه اهل سنت قازان قایه مراوه تپه با اذعان بر انرژی و نیروی دیر پایان جوانان، ابراز کرد: اگر این توان به خوبی استفاده و بکارگیری شود می تواند اقدامات بزرگی به ویژه در فضای مجازی انجام دهد.

وی افزود: در ماجرای دختر گمشده صحرا «یسنا» جوانان در پیداکردن او در فضای مجازی تبلیغ کردند به گونه ای که بسیاری از مردم جهان از این خبر مطلع شدند.
 
به گفته وی؛ شما جوانان عزیز در هر کاری اراده کنید حتما می توانید آنرا به خوبی انجام دهید و من این را در ماجرای یسنا با چشم خود دیدم، به جای اینکه فضای مجازی را با مطالب و محتوایی که به درد دین و آخرت مردم نمی خورد پر کنیم می توان با مطالب و محتوای دینی و مذهبی کمک کار دین مبین بود.
 
تلاش نیروی انتظامی در اجرای طرح نور
امام جمعه اهل سنت شهر سیجوال، گفت: زحمات و تلاش شبانه روزی نیروهای خدوم انتظامی در اجرای طرح نور قابل تقدیر است.
 
آخوند «یوسف ایری» در نماز جمعه این هفته مسجد جامع ابوحنیفه شهر سیجوال با اشاره به وظیفه همگان در قبال اجرای صحیح عفاف و حجاب در جامعه اسلامی، اظهار کرد: اقشار مختلف مردم و مسئولان نهادها و دستگاه های اجرایی وظیفه دارند در اجرای بهتر این طرح نیروهای انتظامی را حمایت کنیم.
 
به گفته وی؛ اجرای این طرح به مسئله عفاف و حجاب جامعه کمک می کند و بانوان محجبه بدانند که در این مسیر تنها نیستند؛ بلکه مسئولان کشوری و لشگری به جد و با تمام توان از این طرح اجتماعی حمایت و پشتیبانی لازم را دارند.
 
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • برنامه های دهه کرامت حرم حضرت فاطمه معصومه (س) تشریح شد
  • عکس | طلبه ها اینگونه زندگی می‌کنند
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است/ روند کاهشی در مرکز استان
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است / کاهش جمعیت در مرکز استان
  • مشهد در سوگ ششمین ولی مسلمین/عطر شهادت در اجتماع صادقیون پیچید
  • خوش آن گروه که هستند با امام بقیع
  • مطابق با سیره امام صادق(ع) نهی از منکر باید همراه با محبت باشد
  • ترویج ازدواج شرعی احیای سیره و سنت پیامبر اسلام (ص) است
  • فال حافظ امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • مجالس شهدا میدان مقدس و اطهر حضرت فاطمه(س) است