Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه مقاومت بسیج تفرش گفت: اصل سعادت و خوشبختی در صفا و سادگی و صمیمیت است. مسئله‌ای که گمشده امروز زندگی‌ها و ازدواج‌های نوپاست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام سید ضیاءالدین آل علی مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه مقاومت بسیج تفرش در گفتگو با دیارآفتاب؛ با اشاره به سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) گفت: بی‌شک یکی از مهم ترین اتفاقات تاریخ شیعه ازدواج بانوی دوعالم حضرت فاطمه (سلام الله علیها) و امیرمومنان حضرت علی (علیه السلام) است که ثمره این پیوند مبارک و سراسر مملو از عشق و محبت، درخت گهربار امامت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آل علی اظهار کرد: ازدواج حضرت علی(ع) با حضرت فاطمه(س) به فرمان خداوند، از امتیازاتی است که رسول اکرم(ص) بر آن مباهات می‌کرد. در این پیوند پر میمنت، فرشتگان آسمان در سرور و شادمانی و بهشتیان به زینت و زیور آراسته شده بودند.

وی افزود: فاطمه زهرا(س) دختر پیغمبر اکرم(ص) و از دوشیزگان ممتاز عصر خویش بود. پدر و مادرش از اصیل‌ترین و شریف‌ترین خانواده‌های قریش بودند. از حیث جمال ظاهری و کمالات معنوی و اخلاقی از پدر و مادر شریفش ارث می‌برد و به عالیترین کمالات انسانی آراسته بود.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج تفرش با بیان این مطلب که بی شک با شکوه‌ترین ازدواج مربوط به پیوند آسمانی حضرت زهرا و حضرت علی(ع) است، ادامه داد: پیوند سراسر نور که سلسله امامت و ولایت مدیون آن است و حلقه وصل نبوت و امامت محسوب می‌شود.

آل علی با اشاره به اینکه این پیوند می‌تواند سراسر درس و الگو برای همه مسلمانان باشد، اضافه کرد: واقعه مهمی که تمام سنت‌های پسندیده و اصیل در آن رعایت شد و هیچ اثری از جاهلیت‌ یا رسوم و عرف‌های دست و پاگیر و بی اهمیت در آن نبود.

وی، ازدواج آسان را آرزوی پیامبر(ص) برای امت اسلامی برشمرد و اظهار کرد: پیامبر (ص) در همان شب عروسی حضرت علی و فاطمه، به بلال فرمودند: «من دوست دارم ازدواج‌های امت من همانند ازدواج دخترم و دامادم علی بن ابی طالب (ع) باشد.»

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج تفرش ادامه داد: برای پیامبر (ص) اهمیتی نداشت که دختر و دامادش در یک خانه غیر مستقل اهدایی زندگی خود را آغاز می‌کنند؛ یا اهمیتی نداشت که پس از چند سال دامادش توانسته یک اتاق در نزدیکی مسجد پیامبر (ص) اجاره کند. بلکه آنچه برای ایشان اهمیت داشت عشق و درک متقابل بود.

آل علی افزود: اصل سعادت و خوشبختی در صفا و سادگی و صمیمیت است. مسئله ای که گمشده امروز زندگی‌ها و ازدواج‌های نوپاست.

وی با اشاره به اینکه عشق، الفت، احترام و تفاهم و درک متقابل مسائلی نیستند که با گذاشتن شروط‌ عجیب مالی یا تعیین مهریه‌های سنگین محقق شوند، خاطر نشان کرد: اگر چنین مسائل، راهی درست و مطمئن به شمار می‌رفت، آمار‌ رسمی طلاق و میزان طلاق‌های عاطفی در کشورمان به این اندازه بالا و سرسام آور نبود. می‌توان با برگشت به سنت‌های اصیل در امر مقدس ازدواج به این انحرافات پایان داد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: حضرت علی آل علی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۱۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | طلبه ها اینگونه زندگی می‌کنند

به گزارش همشهری آنلاین،‌امام جعفر صادق علیه السلام، رئیس و بنیان‌گذار مکتب شیعه جعفری است. شخصیتی عالم و بزرگوار که در طول عمر ۶۵ ساله خود، بیش از چهار هزار شاگرد را در علوم و دانش‌های گوناگون فقهی، علمی، کلامی، توحیدی، ولایتی، حدیث نفس، معرفت‌شناسی و … آموزش دادند به طوری که چهره‌های علمی بزرگی مانند جابر بن حیان، زراره بن اعین، ابان بن تغلب، ابو حمزه ثمالی، هشام بن حکم، مفضل بن عمر و بسیاری شخصیت‌های شناخته‌شده و مطرح در مکتب آن حضرت علم و دانش آموختند. شاگردان امام صادق (ع) تنها از میان مردم شیعه مذهب نبودند، بلکه حتی مردمی از اهل سنت، یهودیان و مسیحیان هم در مکتب آن حضرت شاگردی کرده و از دانش و علم ایشان بهره بردند. حوزه‌های علمیه یادگار مکتب امام صادق (ع) بوده و طلبه‌های امروز، شاگردان و رهروان آن حضرت در تعلیم، تربیت، تحصیل و تدریس علوم دینی هستند.گزارش پیش رو زندگی طلبگی طلاب در حال تحصیل در حوزه علمیه شهرستان گرگان را به تصویر کشیده است.

طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی طلبگی کد خبر 849335 منبع: مهر برچسب‌ها استان مازندران امام خمینی خبر ویژه جامعه روحانیت مبارز

دیگر خبرها

  • عکس | طلبه ها اینگونه زندگی می‌کنند
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است/ روند کاهشی در مرکز استان
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است / کاهش جمعیت در مرکز استان
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)
  • (ویدئو) واکنش جالب یک «تنبل» بعد از دیدن بچه گمشده‌اش
  • جوان مرگ مغزی به ۵ بیمار در مشهد زندگی دوباره بخشید
  • ترویج ازدواج شرعی احیای سیره و سنت پیامبر اسلام (ص) است
  • فال حافظ امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر